Advertisement

Antalyada Yangın : Antalya'da yangın | NTV / Müdahalenin ardından yangın tamamen söndürüldü.

Antalyada Yangın : Antalya'da yangın | NTV / Müdahalenin ardından yangın tamamen söndürüldü.. Kara ulaşımının güçlükle sağlandığı yangına 5 helikopter ve 2 uçakla havadan müdahaleye başlandı. Bu videoya aşağıdaki emojilerle tepki ver ! Antalya'daki organize sanayi bölgesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Sabah saatlerinde çıkan yangına müdahale için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Oct 06, 2020 · antalya'da orman yangını 6 ekim 2020, 16:09 tarihinde eklendi antalya'nın gündoğmuş ilçesinde, dağlık bölgede orman yangını çıktı. More images for antalyada yangın »

Antalya'da terasta korkutan yangın - Antalya Haberleri
Antalya'da terasta korkutan yangın - Antalya Haberleri from isbh.tmgrup.com.tr
Karadan ve havadan müdahale edilen yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Sabah saatlerinde çıkan yangına müdahale için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Kısımda saat 23.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir. Antalya'da soğuk hava deposunda yangın antalya'nın serik ilçesinde soğuk hava deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Jul 22, 2021 · antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı.

More images for antalyada yangın »

Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Bu videoya aşağıdaki emojilerle tepki ver ! Antalya yangın tüpü, antalya yangın söndürme, antalya otomatik davlumbaz söndürme, alanında 1981'den beri faaliyet gösteren perge mühendi̇sli̇k firmamız, yangın güvenlik sektöründe yeni teknolojilere açık yapısı, yaygın servis ve alt yapısı ile tüm beklentilere çözümler sunan, karşılıklı güven, ve yetişmiş kalifiye personel ilkeleriyle hareket eden, kalite ve teknolojiyle müşterilerine inovatif çözümler üreten bir firmadır. Antalya'daki organize sanayi bölgesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Jun 29, 2020 · antalya'da soğuk hava deposundaki yangın kontrol altına alındı! Kara ulaşımının güçlükle sağlandığı yangına 5 helikopter ve 2 uçakla havadan müdahaleye başlandı. Kısımda saat 23.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir. Jul 22, 2021 · antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Antalya'da soğuk hava deposunda yangın antalya'nın serik ilçesinde soğuk hava deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Jul 22, 2021 · antalya'da fabrikada yangın çıktı.

More images for antalyada yangın » Jul 22, 2021 · antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Oct 06, 2020 · antalya'da orman yangını 6 ekim 2020, 16:09 tarihinde eklendi antalya'nın gündoğmuş ilçesinde, dağlık bölgede orman yangını çıktı. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı.

Antalya'da antik kent yakınında çıkan yangın korkuttu ...
Antalya'da antik kent yakınında çıkan yangın korkuttu ... from www.havadis07.com
Bu videoya aşağıdaki emojilerle tepki ver ! Jul 22, 2021 · antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Antalya'da soğuk hava deposunda yangın antalya'nın serik ilçesinde soğuk hava deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Sabah saatlerinde çıkan yangına müdahale için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Oct 06, 2020 · antalya'da orman yangını 6 ekim 2020, 16:09 tarihinde eklendi antalya'nın gündoğmuş ilçesinde, dağlık bölgede orman yangını çıktı. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Jul 22, 2021 · antalya'da fabrikada yangın çıktı.

Oct 06, 2020 · antalya'da orman yangını 6 ekim 2020, 16:09 tarihinde eklendi antalya'nın gündoğmuş ilçesinde, dağlık bölgede orman yangını çıktı.

Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana. Müdahalenin ardından yangın tamamen söndürüldü. Jul 22, 2021 · antalya'da fabrikada yangın çıktı. Sabah saatlerinde çıkan yangına müdahale için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Antalya'daki organize sanayi bölgesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Kısımda saat 23.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. More images for antalyada yangın » Jul 22, 2021 · antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Oct 06, 2020 · antalya'da orman yangını 6 ekim 2020, 16:09 tarihinde eklendi antalya'nın gündoğmuş ilçesinde, dağlık bölgede orman yangını çıktı. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Antalya yangın tüpü, antalya yangın söndürme, antalya otomatik davlumbaz söndürme, alanında 1981'den beri faaliyet gösteren perge mühendi̇sli̇k firmamız, yangın güvenlik sektöründe yeni teknolojilere açık yapısı, yaygın servis ve alt yapısı ile tüm beklentilere çözümler sunan, karşılıklı güven, ve yetişmiş kalifiye personel ilkeleriyle hareket eden, kalite ve teknolojiyle müşterilerine inovatif çözümler üreten bir firmadır.

Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Müdahalenin ardından yangın tamamen söndürüldü. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Bu videoya aşağıdaki emojilerle tepki ver !

Antalyada ağlatan yangın
Antalyada ağlatan yangın from www.hatayinternettv.com
Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. More images for antalyada yangın » Jul 22, 2021 · antalya'da fabrikada yangın çıktı. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Jun 29, 2020 · antalya'da soğuk hava deposundaki yangın kontrol altına alındı! Oct 06, 2020 · antalya'da orman yangını 6 ekim 2020, 16:09 tarihinde eklendi antalya'nın gündoğmuş ilçesinde, dağlık bölgede orman yangını çıktı. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Sabah saatlerinde çıkan yangına müdahale için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor.

Kısımda saat 23.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir. Bu videoya aşağıdaki emojilerle tepki ver ! Antalya'da soğuk hava deposunda yangın antalya'nın serik ilçesinde soğuk hava deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Jul 22, 2021 · antalya'da fabrikada yangın çıktı. Müdahalenin ardından yangın tamamen söndürüldü. More images for antalyada yangın » Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Jul 22, 2021 · antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Sabah saatlerinde çıkan yangına müdahale için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor.

Posting Komentar

0 Komentar